Téma

Agrodruzstvo Banova

Zoznam článkov

Minulý rok sa v kulinárskej šou predviedla dvojica šéfkuchárov. Gabo Kocák hostil v minulosti hollywoodske hviezdy vo vychýrených Michelinových reštauráciách, Ivan Rusina zas žal úspechy v televíznej šou Masterchef.
Všetci milovníci pochúťok z mäsa by si rozhodne nemali nechať ujsť podujatie, ktoré obohatí nielen ich vedomosti o špeciálnych technológiách spracovania, ale aj ich chuťové bunky. Koná sa už v sobotu v areáli…
Inzercia
ILUSTRAČNÉ FOTO.
Mamička chce vždy pre svoje dieťa len to najlepšie a čo sa týka podávania prvých príkrmov a stravy je to dvojnásobná pravda. V množstve informácií, ktoré sa na nás valia z každej strany, však v strave svojich…
Inzercia
Foto
Grilovanie kuracieho a bravčového mäsa je už prežitok! Stále viac grilmajstrov sa odhodláva na grilovanie pravých hovädzích steakov. Prezradíme vám DESAŤ ZÁSAD SPRÁVNEHO GRILOVANIA STEAKOV.
Inzercia
Vizitkou Agrodružstva Bánová je mäso a výrobky svetovej kvality
V súvislosti s mäsom pribúda kauza za kauzou. Za posledný štvrťrok sa množia hrôzostrašné správy o tom, čo nám obchodníci ponúkajú na pultoch. Vynára sa otázka, prečo to vôbec pripustíme.
Inzercia
Poľské alebo slovenské? Voľba je na vás.
V súčasnosti je stále viac ľudí, ktorí dbajú no to, aké potraviny konzumujú a inklinujú predovšetkým k lokálnym produktom. Zákazníkom už nestačí vidieť len finálny produkt, ale zaujímajú sa o jeho pôvod a celý…
Inzercia
Ak raz vyskúšate steak z odležaného či dozrievaného hovädzieho mäsa, iný nebudete chcieť.
Víkend predo dvermi a vy zasa neviete, čo uvariť? Zabudnite na hodiny státia nad hrncami. Máme pre vás jednoduchý a hlavne chutný a zdravý recept od známeho šéfkuchára Ivana Rusinu.
Gurmáni a milovníci kvalitného jedla si prídu na svoje. Ochutnať budú môcť špeciality z dozrievaného hovädzieho mäsa priamo z Agrodružstva Bánová.
Bohatý program pre deti, lahodné kulinárske špeciality pre dospelých! V areáli Agrodružstva Bánová si v nedeľu 16. septembra prídu na svoje malí aj veľkí.

Najčítanejšie na My Žilina

Komerčné články

  1. Čo bude toto leto in?
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  4. Kam smerujú peniaze bohatých?
  5. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  6. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  7. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Čo bude toto leto in?
  2. Najkrajšie letné túry, cyklotrasy, jazerá a pamiatky v Rakúsku
  3. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  4. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  5. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  6. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  7. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  8. Kam smerujú peniaze bohatých?
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 8 119
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 792
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 161
  4. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 3 923
  5. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 3 223
  6. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 3 057
  7. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 3 048
  8. Kam smerujú peniaze bohatých? 3 030
SkryťZatvoriť reklamu