Gurmáni sa v sobotu chystajú do Bánovej. Pridajte sa aj vy!

Všetci milovníci pochúťok z mäsa by si rozhodne nemali nechať ujsť podujatie, ktoré obohatí nielen ich vedomosti o špeciálnych technológiách spracovania, ale aj ich chuťové bunky. Koná sa už v sobotu v areáli Agrodružstva Bánová.

Minulý rok sa v kulinárskej šou predviedla dvojica šéfkuchárov. Gabo Kocák hostil v minulosti hollywoodske hviezdy vo vychýrených Michelinových reštauráciách, Ivan Rusina zas žal úspechy v televíznej šou Masterchef.Minulý rok sa v kulinárskej šou predviedla dvojica šéfkuchárov. Gabo Kocák hostil v minulosti hollywoodske hviezdy vo vychýrených Michelinových reštauráciách, Ivan Rusina zas žal úspechy v televíznej šou Masterchef. (Zdroj: Kayovci foto)

V sobotu 14. septembra sa v areáli Agrodružstva Bánová uskutoční podujatie s názvom Bos Taurus. Na návštevníkov čaká ochutnávka výrobkov tejto spoločnosti s možnosťou zakúpenia, určite ich zaujme aj ukážka ich prípravy.

Súčasťou bude škola prípravy steakov, degustácia syrov, vína a piva. Organizátori nezabudli ani na deti, pre ktoré pripravili špeciálny program. Nebude núdza ani o dobrú zábavu, v programe je vystúpenie folklórneho súboru a možnosť previezť sa traktorom.

Ak uvažujete o návšteve podujatia, možno vám pri rozhodovaní pomôžu slová známeho francúzskeho labužníka, milovníka a znalca dobrého jedla J. A. Brilata Savarina, ktorý povedal: „Objavenie nového jedla prinesie ľudstvu viac potešenia ako objavenie novej hviezdy.“

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Súvisiaci článok TOP 10 zásad, vďaka ktorým budete na grilovačke kráľom Čítajte 

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Žilina

Komerčné články

  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  4. Kam smerujú peniaze bohatých?
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  8. Vitamín Cg: Kľúč k žiarivejšej a zjednotenej pleti
  1. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  6. Kam smerujú peniaze bohatých?
  7. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 6 972
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 6 911
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 114
  4. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 6 008
  5. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 232
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 2 778
  7. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 619
  8. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 158
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Hlavné správy z SME | MY Žilina - aktuálne správy

Spadol na neho konár.


Fedor Blaščák hovorí o vandalizme.


17
Budova na Hviezdoslavovej ulici prejde obnovou.

Pobočka pošty v nej funguje ďalej.


Vlaková patrola ZSSK na Rušňoparáde 2025.

Spoločné rodinné výlety, detská fantázia rozbehnutá na plné obrátky a zážitky, na ktoré sa nezabúda.


Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu