Na deti čaká skákací hrad či zábava v podobe maľovania na tvár. Ich dospelý sprievod zas iste ocení ochutnávku dozrievaného mäsa a špecialít spojenú s degustáciou vína.
V tento deň oficiálne otvorí brány svojej podnikovej predajne Bos Taurus, ktorá so svojou ponukou istotne osloví každého milovníka kvalitného hovädzieho a teľacieho mäsa. „Dozrievanie hovädzieho mäsa v špeciálnych komorách je to, čo robí naše produkty jedinečnými. Touto technológiou sa chceme odlíšiť od ostatných spracovateľov hovädzieho mäsa, ale predovšetkým prinášať na váš stôl kvalitné produkty. Minimálna doba dozrievanie pri dospelom kuse je 30 dní. Teľaciemu mäsu postačuje 14 dní. Vďaka tomuto procesu môžete zmeniť aj bežný obed na nezabudnuteľný zážitok z jedla,“ hovorí Martina Jurčíková Romanová.

Ak ste ešte neochutnali špeciality z dozrievaného hovädzieho mäsa, v nedeľu máte jedinečnú možnosť. V kulinárskej šou sa predvedie dvojica šéfkuchárov. Gabo Kocák hostil v minulosti hollywoodske hviezdy vo vychýrených Michelinových reštauráciách, Ivan Rusina zas žal úspechy v televíznej šou Masterchef.
O hudobný zážitok sa postará skupina Old Dogs a pre deti je pripravené prekvapenie.
V areáli Agrodružstva Bánová sa na Vás tešia 16. septembra od 10:00 hod.