Slovenské mäso môže byť chutné a zdravé

V súčasnosti je stále viac ľudí, ktorí dbajú no to, aké potraviny konzumujú a inklinujú predovšetkým k lokálnym produktom. Zákazníkom už nestačí vidieť len finálny produkt, ale zaujímajú sa o jeho pôvod a celý proces spracovania. AGRODRUŽSTVO BÁNOVÁ ponúka mäso z našich, slovenských pasienkov v špičkovej kvalite a výnimočnej chuti.

Poľské alebo slovenské? Voľba je na vás.Poľské alebo slovenské? Voľba je na vás. (Zdroj: Kayovci foto)

AGRODRUŽSTVO BÁNOVÁ sa venuje chovu mäsového dobytka Limousine. Celý chod družstva sa točí práve okolo dobytka. Všetky ročné obdobia sú zamerané na zabezpečenie blahobytu stáda. Profesionálna starostlivosť, ale predovšetkým vášeň pre túto prácu, prináša svoje ovocie a to v podobe výborného zdravotného stavu dobytka, ktorému sa Agrodružstvo veľmi teší. AGRODRUŽSTVO BÁNOVÁ má certifikát bio hovädzieho dobytka.

V práci dbajú na princíp ekologického poľnohospodárstva a to od samotného zasadeného zrniečka, až po konečný produkt, ktorý dostáva zákazník na stôl. V roku 2018 AGRODRUŽSTVO BÁNOVÁ otvorilo mäsovýrobu, kde spracováva mäsko zo svojich pasienkov. Mäso z ekologického poľnohospodárstva má významne vyššie výživové hodnoty, nehovoriac o chuti takéhoto mäsa a mäsových výrobkov. Významné nutričné hodnoty, jemnosť a chuť mäsa dosahuje Agrodružstvo zretím mäsa v profesionálnych dozrievacích boxoch. Takéto mäso vyhľadávajú nie len významní šéfkuchári, ale aj ľudia, ktorí vedia, že na dobrý steak ani iné hovädzie mäso nemôže byť. V južanských krajinách nie je takéto mäso výnimočnosťou a možno práve preto nám hovädzie chutí práve tam inak.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Kto dbá na svoje zdravie a chcel by ochutnať práve dozrievané alebo odležané hovädzie mäsko môže, navštíviť podnikovú predajňu v areáli AGRODRUŽSTVA BÁNOVÁ. Personál Vám ochotne odpovie na vaše otázky a poradí, ako správne pripravovať dozrievané či odležané hovädzie mäso. V predajni nájdete aj bravčové výrobky či výrobky z mangalice. Chutné údeniny a výrobky či už z hovädzieho alebo bravčového mäsa sa spracovávajú Slovenským tradičným spôsobom. Všetko mäso a mäsové výrobky sú uvedené na trh pod značkou Bos Taurus Slovakia, táto značka Vám garantuje nezávadnosť produktov, výnimočnú chuť a pôžitok pri ich konzumácii.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Žilina

Komerčné články

  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  4. Kam smerujú peniaze bohatých?
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  8. Vitamín Cg: Kľúč k žiarivejšej a zjednotenej pleti
  1. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  6. Kam smerujú peniaze bohatých?
  7. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 6 972
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 6 692
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 119
  4. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 5 936
  5. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 233
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 2 817
  7. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 622
  8. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 389
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu