Je len málo jedál, ktoré sa spájajú so Žilinou tak silno ako naša domáca treska v majonéze. Pozývame vás pozrieť sa do závodu na Hviezdoslavovej ulici, kde sa treska vyrába nepretržite už 64 rokov.
mám rád,
kupujem, konzumujem, aj keď manželka ju teda nemusíAno, treska zo Žiliny
z Hviezdoslavovej má najlepšiu chuť, fakt lahodná. Treskové šaláty od iných výrobcov zjem len od hladu, tú žilinskú jem ked mám chuť na niečo dobré. Len tak ďalej.Treska zo Žiliny je najlepšia
Je to tak - žilinská treska nemá konkurenciu. Raz som omylom kúpil tresku od iného výrobcu - v modrom obale - tá skončila po prvom hlte hneď v koši...Žilinské ryby sú super
Aj rybací šalát má v sebe čo iní nemajú. Skvelé ryby voľakedy boli z Bohumína. Žiaľ, vraj už zanikli. Ku každému gulášu strýko doniesol ích "pečenáče" vo veľkej okrúhlej konzerve. Ráno nič lepšie v kuchyni sa nehľadalo. Na orave predavali "ryby vo víne" ale to bolo ako Košická treska.No
chvália to tu kvalitne a na STV 2 bol teraz dtest a Žilinská treska je najväčší humus, iba Košická má 46percent tresky a to v treska exklusiv a v treska podla starého receptu, ostatné majú pridaného sleda...