Piatok, 18. január, 2019 | Meniny má Bohdana

Načítavam, moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Navštívili sme výrobu žilinskej tresky (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť:   mínus indicator plus

 

https://www.youtube.com/watch?...
A este podravujem majitela Jozka A. s ktorym som kedysi dral skolske lavice.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

mám rád,

kupujem, konzumujem, aj keď manželka ju teda nemusí
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Majoneza je nevhodná pre dietarov a zdravú stravu. Na Slovensku sa vyrába Norsky šalát s jogurtom.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Ano, treska zo Žiliny

z Hviezdoslavovej má najlepšiu chuť, fakt lahodná.
Treskové šaláty od iných výrobcov zjem len od hladu, tú žilinskú jem ked mám chuť na niečo dobré.

Len tak ďalej.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Treska zo Žiliny je najlepšia

Je to tak - žilinská treska nemá konkurenciu. Raz som omylom kúpil tresku od iného výrobcu - v modrom obale - tá skončila po prvom hlte hneď v koši...
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Žilinská je fantastická ,keď sa pomýlim a náhodou kúpim Košickú, tak tá ostane dlho dlho otvorená v chladničke ,nik po ochutnaní ju už nik nechce , a nakoniec skončí v koši.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Žilinské ryby sú super

Aj rybací šalát má v sebe čo iní nemajú. Skvelé ryby voľakedy boli z Bohumína. Žiaľ, vraj už zanikli. Ku každému gulášu strýko doniesol ích "pečenáče" vo veľkej okrúhlej konzerve. Ráno nič lepšie v kuchyni sa nehľadalo. Na orave predavali "ryby vo víne" ale to bolo ako Košická treska.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Ďakujem vám výrobcom v Rybe Žilina,už dlho nekupujem inú,iba vašu tresku:S vašou sa košická nedá porovnať.
 


Prihláste sa

(?)
 


Ďalšie možnosti
Zoznam diskusií

Registrácia
Zabudnuté heslo
Kódex diskutujúceho

Už ste čítali?