MOZOLANI FIT KUCHYŇA – kurací koláč s vločkami a zeleninou

Jedli ste už kurací koláč? Slovenská bikiny fitneska Stanislava Prítrská prišla s receptom, ktorý vás určite zaujme.

Dobrú chuť!Dobrú chuť!

 

Načítavam video...

Suroviny:

- 1 kg kuracích pŕs

- 50 až 100 g jemných ovsených vločiek

- 3 vajcia

- 1 cibuľa

- 2 strúčiky cesnaku

- 3 sterilizované uhorky

- 2 sterilizované kápie

- soľ, korenie, petržlenovú vňať

- ďalšie koreniny podľa chuti

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Postup:

Kilogram pomletých kuracích pŕs vložíme do misky, do ktorej potom dáme tri vajcia, následne zmes premiešame, osolíme a okoreníme. Cesnak prelisujeme a pridáme do misky. Na doske najemno nakrájame tri sterilizované uhorky, dve kápie a jednu cibuľu, ktoré potom pridáme do misky spolu s nakrájanou petržlenovou vňaťou. Do misky nasypeme ovsené vločky (podľa konzistencie od 50 do 100 g) a dochutíme sójovou omáčkou. Zmes v miske premiešame a potom dáme do silikónovej formy, kde lyžicou zarovnáme povrch. Pečieme v rúre 45 minút na 180 stupňoch.

SkryťVypnúť reklamu

_still0212_00001_1_r9957.jpg

_still0212_00003_1_r5768.jpg

_still0212_00004_1_r7741.jpg

_still0212_00005_1_r2538.jpg

_still0212_00006_1_r6678.jpg

_still0212_00008_1_r7976.jpg

_still0212_0000121_1_r4587.jpg

_still0212_0001211_1_r22.jpg

Dobrú chuť!

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Žilina

Komerčné články

  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  4. Kam smerujú peniaze bohatých?
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  8. Vitamín Cg: Kľúč k žiarivejšej a zjednotenej pleti
  1. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  6. Kam smerujú peniaze bohatých?
  7. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 7 564
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 090
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 127
  4. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 4 347
  5. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 242
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 2 876
  7. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 681
  8. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 624
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu