MOZOLANI FIT KUCHYŇA – proteínové cookies

Športovec Viktor Vincze je úspešný nielen na pódiu v kategórii men's physique, ale dobre mu to ide aj v kuchyni. Je obľúbenou lahôdkou sú ultra ľahké super proteínové cookies, ktoré vyžadujú len 20 minút prípravy.

Dobrú chuťDobrú chuť

 

Načítavam video...

Suroviny:

- 250 g mandľovej múky

- 60 g proteínového prášku (čokoládový alebo vanilkový)

- 3 lyžice kakaa

- 4 lyžice prírodného sladidla erytritol

- 200 až 250 g masla

Postup:

Do misky dáme 250 g mandľovej múky, pridáme 60 g čokoládového alebo vanilkového proteínového prášku, 4 lyžice prírodného sladidla erytritol a 3 lyžice kakaa. Zmes v miske premiešame. Potom do misky pridáme 200 - 250 g masla, ktoré sme predtým nechali pri izbovej teplote trochu roztopiť. Zmes znovu premiešame a následne z cesta formujeme rukou guľôčky o priemere cca 4 cm, ktoré potom vidličkou upravíme do tvaru cookies. Na plech (vystelieme ho papierom na pečenie) uložíme pripravené cookies. Rúru predhrejeme na 175 stupňov a pečieme ich pri tejto teplote 8 – 10 minút. Po upečení ich necháme vychladnúť na plechu a až potom ich odtiaľ vyberieme. Cookies pred konzumáciou môžeme pokvapkať roztopeným arašidovým maslom a ozdobiť jahodou.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

SkryťVypnúť reklamu

_still0201_00000_1_r3632.jpg

_still0201_00001_1_r9428.jpg

_still0201_00006_1_r9594.jpg

_still0201_00007_1_r501.jpg

_still0201_00008_1_r8667.jpg

_still0201_00009_1_r7617.jpg

_still0201_00010_1_r5054.jpg

_still0201_00011_1_r7617.jpg

Dobrú chuť!

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Žilina

Komerčné články

  1. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Najkrajšie letné túry, cyklotrasy, jazerá a pamiatky v Rakúsku
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  4. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  5. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 7 613
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 114
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 128
  4. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 4 251
  5. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 242
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 2 887
  7. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 713
  8. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 597
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu