MOZOLANI FIT KUCHYŇA – slivkové gule bez múky

Jedli ste už slivkové gule bez múky? Ak nie, tak sa nechajte inšpirovať receptom bikiny fitnesky Andrey Neumannovej, ktorej slivkové gule, tvorené z ovsených vločiek, tvarohu a proteínu, dochutené makom, chutia báječne.

Dobrú chuť!Dobrú chuť!

 

Načítavam video...

 

Suroviny:

- 50 g jemných ovsených vločiek

- 250 g nízkotučného hrudkovitého tvarohu

- slivky

- jedna odmerka (naberačka) vanilkového alebo čokoládového proteínu

- vajce

- mak

- umelé sladidlo

Postup:

Do misky nasypeme ovsené vločky, pridáme tvaroh, vajce rozbijeme a dáme do misky, kde už máme vločky s tvarohom, potom pridáme jednu odmerku vanilkového alebo čokoládového proteínu a jednu až dve lyžičky umelého sladidla. Celú zmes v miske premiešame a potom z nej rukami obalíme slivky do tvaru gule. Medzitým necháme zovrieť vodu, do ktorej dáme štipku soli. Potom do vriacej vody vložíme gule, ktoré keď vyplávajú na povrch, sú hotové a môžeme ich odtiaľ vybrať. Na dochutenie slivkových gúľ použijeme uvarený mak so steviou.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

SkryťVypnúť reklamu

_still0118_00000_1_r2359.jpg

_still0118_00005_1_r2137.jpg

_still0118_00007_1_r6549.jpg

_still0118_00008_1_r8523.jpg

_still0118_00009_1_r9168.jpg

_still0118_00010_1_r6540.jpg

_still0118_00011_1_r309.jpg

_still0118_00012_1_r9011.jpg

_still0118_00013_1_r2626.jpg

Dobrú chuť!

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Žilina

Komerčné články

  1. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Najkrajšie letné túry, cyklotrasy, jazerá a pamiatky v Rakúsku
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  4. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  5. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 7 596
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 104
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 127
  4. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 4 283
  5. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 242
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 2 877
  7. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 697
  8. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 624
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu