MOZOLANI FIT KUCHYŇA – netradičné rizoto, namiesto ryže karfiol

Pretekár v men's physique Viktor Vincze vám v rámci Mozolani Fit kuchyne s Janou Milovou pripraví nízkosacharidové rizoto z karfiolu, ktorý v rizote nahradí ryžu.

Dobrú chuť!Dobrú chuť!

Načítavam video...

Suroviny:

- kuracie prsia

- karfiol

- cibuľa

- 2 jarné cibuľky

- 5 strúčikov cesnaku

- 2 až 3 papriky

- šampiňóny

- mrazený hrášok (môže byť aj čerstvý)

- kokosový tuk

- limetka

- čerstvý špenát

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

- soľ

- čierne korenie

- kari

Postup:

Kuracie prsia nakrájame na malé kocky. Potom nastrúhame na jemno karfiol, nakrájame cibuľu a cibuľky na malé kúsky, nakrájame papriky, strúčiky cesnaku a šampiňóny. Na panvicu rozohrejeme kokosový tuk, pridáme šampiňóny, cibuľu, cibuľku a cesnak, ktorý opatrne orestujeme, aby nezhorkol. Všetko premiešame a pridáme papriku a kuracie mäso. Celú zmes osolíme a okoreníme. Za stáleho miešania dusíme. Po určitom čase pridáme kari, karfiol a mrazený hrášok. Premiešame, prikryjeme pokrievkou a necháme dusiť 5 – 10 minút. Dve minúty pred koncom dusenia pokvapkáme zmes šťavou z polovice limetky. Úplne na záver pridáme do zmesi čerstvé špenátové listy, ale tie už tepelne neupravujeme.

SkryťVypnúť reklamu

wstill1204_00009_1_r2849.jpg

wstill1204_00011_1_r6172.jpg

wstill1204_00012_1_r8046.jpg

wstill1204_00013_1_r6095.jpg

wstill1204_00017_1_r2188.jpg

wstill1204_00019_1_r4688.jpg

wstill1204_00020_1_r9960.jpg

wstill1204_00022_1_r3499.jpg

wstill1204_00023_1_r7333.jpg

wstill1204_00024_1_r597.jpg

wstill1204_00025_1_r1612.jpg

Dobrú chuť!

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Žilina

Komerčné články

  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  4. Kam smerujú peniaze bohatých?
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  8. Vitamín Cg: Kľúč k žiarivejšej a zjednotenej pleti
  1. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  6. Kam smerujú peniaze bohatých?
  7. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 7 520
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 088
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 127
  4. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 4 422
  5. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 241
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 2 874
  7. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 667
  8. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 624
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu