MOZOLANI FIT KUCHYŇA – Brownies od bikinárky Neumanovej

Slovenská pretekárka v bikiny fitness Andrea Neumannová upiekla chutné fit čokoládovo-proteínové brownies, ktoré vám dodajú energiu.

Načítavam video...

Suroviny:

- šálka pomletých ovsených vločiek

- 3 lyžice kakaa

- odmerka proteínu

- polovica lyžice stéviového sladidla

- polovica lyžičky sódy bikarbóny

- bielka zo štyroch vajec

- dve detské výživy

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

- trochu vody

Postup:

Na začiatku zmiešame všetky suché suroviny, jednu šálku pomletých ovsených vločiek, tri polievkové lyžice kakaa, odmerku proteínu a dochutíme to stéviovým sladidlom (polovica lyžice). Pridáme polovicu lyžičky sódy bikarbóny a zmes premiešame. Potom pridáme ostatné ingrediencie, bielky zo štyroch vajec, dve detské výživy (napríklad jablkovo-banánové) a dolejeme trochu vody podľa potreby. Celú zmes dáme do silikónovej formy, ktorú vložíme do predhriatej rúry na 180 stupňov. Pečieme 25 až 30 minút.

SkryťVypnúť reklamu

webstill1120_00001_1_r7826.jpg

webstill1120_00002_1_r6854.jpg

webstill1120_00003_1_r9034.jpg

webstill1120_00004_1_r6915.jpg

webstill1120_00005_1_r7324.jpg

webstill1120_00006_1_r1159.jpg

webstill1120_00007_1_r2898.jpg

webstill1120_00008_1_r7814.jpg

Dobrú chuť!

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Žilina

Komerčné články

  1. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Najkrajšie letné túry, cyklotrasy, jazerá a pamiatky v Rakúsku
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  4. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  5. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 7 618
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 117
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 128
  4. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 4 247
  5. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 242
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 2 889
  7. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 717
  8. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 594
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu