MOZOLANI FIT KUCHYŇA – losos s brokolicovým pyré

Losos na grile s brokolicovým pyré je veľmi chutné a zdravé jedlo, ktorého príprava vám nezaberie veľa času. Kuchárom bol slovenský pretekár v men's physique Viktor Vincze.

Načítavam video...

Suroviny:

- losos

- brokolica

- mlieko

- cesnak

- maslo

- soľ

- čierne korenie

- citrón

Postup:

Príprava brokolicového pyré: Brokolicu nakrájame na menšie kúsky, ktoré potom vložíme do vriacej osolenej vody. Varíme dovtedy, kým nebudú ružice brokolice mäkké. Potom vodu precedíme a do hrnca s brokolicou pridáme trochu mlieka, strúčik cesnaku a trochu masla. Všetko to rozmixujeme ponorným mixérom.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

web_still1106_00000_1_r3997.jpg

Príprava lososa: Plátky ryby položíme na rozpálený gril, osolíme, okoreníme čiernym korením a pokvapkáme citrónovou šťavou. Lososa grilujeme dovtedy, kým nie je správne upečený.

SkryťVypnúť reklamu

web_still1106_00002_1_r3083.jpg

web_still1106_00003_1_r1121.jpg

web_still1106_00004_1_r5625.jpg

web_still1106_00005_1_r5877.jpg

web_still1106_00007_1_r3642.jpg

web_still1106_00009_1_r2885.jpg

Dobrú chuť!

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Žilina

Komerčné články

  1. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Najkrajšie letné túry, cyklotrasy, jazerá a pamiatky v Rakúsku
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  4. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  5. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 7 609
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 110
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 127
  4. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 4 258
  5. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 242
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 2 884
  7. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 710
  8. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 604
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu