Žilinskí kuchári potešili naše zmysly

Po druhý raz sa uskutočnila v stredu Žilinská gastronomická jeseň organizovaná Žilinským klubom kuchárov a cukrárov.

(Zdroj: VLADIMÍR ŠPINNER)

ŽILINA. "Naša súťaž je otvorená pre profesionálov aj amatérov," povedal o Žilinskej gastronomickej jeseni jeden z hlavných organizátorov Vladimír Lokšík (na snímke dole degustuje vzorky domáceho chleba s Milanom Bušovským). "Veď dobre variť a pripraviť jedlo môže hocikto," doplnil.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou


Záujem o akciu bol obrovský nielen zo strany súťažiacich, ale aj tých, čo prišli pozrieť aj ochutnať rôzne dobroty. Vyberať si bolo z čoho. Servírovanie jedál malo punc najvyššej kvality a chuť jedál taktiež.

SkryťVypnúť reklamu


Osobitnú pozornosť sme venovali domácim chlebom. Úprimne, každý návštevník si len povzdychol, prečo nás obchodné reťazce kŕmia tým, čo predávajú, keď existujú chleby tu v regióne, ktoré sa rozplývajú na jazyku a doslova oblažujú chuťové poháriky. Verte, že k viacerým nepotrebujete ani žiadny doplnok v podobe nejakej nátierky či údeniny.


Porota mala veľa práce s vyhodnotením najlepších jedál. Víťazmi však sú všetci, ktorí mali odvahu zúčastniť sa.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Žilina

Komerčné články

  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  4. Kam smerujú peniaze bohatých?
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  8. Vitamín Cg: Kľúč k žiarivejšej a zjednotenej pleti
  1. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  6. Kam smerujú peniaze bohatých?
  7. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 6 938
  2. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 6 517
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 6 312
  4. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 117
  5. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 233
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 2 794
  7. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 621
  8. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 259
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu