Kaštieľ plný chutí. Majstri vám s mladými talentami pripravia nezabudnuteľné menu

Očarí prostredím aj chuťou.

Château Gbeľany opäť pripravuje degustačnú večeru, aj tento raz pôjde o výnimočné spojenie skvelého jedla s vínom a hudbou. Nevšedný zážitok na mieste dýchajúcom históriou vám naservírujú už 30. mája od 17. hodiny.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Vďaka tímu reštaurácie Belene a umeniu šéfkuchára Richarda Svrčeka si budete môcť vychutnať šesť degustačných chodov, pri ktorých sa okrem kuchárskych majstrov do prípravy zapoja aj mladé talenty v spolupráci s Hotelovou akadémiou v Žiline. Pod vedením Františka Plavého a Moniky Kováčikovej sa vám pritom mladí kuchári odprezentujú v podobe dvoch chodov v ich vlastnej réžii, a budúci čašníci a someliéri budú súčasťou servisu a prezentácie vín.

Jedlo vrátane napárovaného vína a sprievodného programu vyjde hosťa degustačnej večere na 94 eur. Neinvestuje však len do vlastného pôžitku, zabezpečí tak podporu seniorom v Domove pokoja Žofie Bosniakovej v Tepličke nad Váhom. Na zakúpenie ich potrieb pripadne z ceny každej predanej vstupenky päť eur.

Výnimočnosť tohto večera znásobí aj dychberúca scenéria nádvoria s výhľadom na historickú budovu. Práve toto miesto bude dejiskom degustačnej večere, jedine v prípade nehostinných poveternostných podmienok by sa presunula do rovnako pozoruhodného interiéru hotela.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Žilina

Komerčné články

  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  4. Kam smerujú peniaze bohatých?
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  8. Vitamín Cg: Kľúč k žiarivejšej a zjednotenej pleti
  1. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  6. Kam smerujú peniaze bohatých?
  7. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 6 938
  2. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 6 517
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 6 312
  4. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 117
  5. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 233
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 2 794
  7. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 621
  8. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 259
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu