Všetci to vieme, čo tresku jeme. Viete to aj vy?

Žilinská je jednoducho mňam a môžete si ju vychutnať aj v originálnych TreskaBaroch v niekoľkých mestách na Slovensku.

Mesačne opustí brány žilinskej Ryby viac ako 300 ton tresky a viac ako 200 ton lahôdkových šalátov. Lahodná chuť a obľúbenosť žilinských výrobkov nie je vôbec náhodná. Aj to bol jeden z dôvodov, prečo prišli v Žiline pred niekoľkými rokmi s nápadom otvorenia TreskaBarov a ich ďalšieho rozširovania v podobe franšízy. „Zákazníci v TreskaBaroch nájdu kompletné portfólio našich produktov a môžu si vychutnať spojenie lahôdkového šalátu či tresky s rožkom alebo špecialitu TreskaBurger. Tým, že sme s týmito predajňami v užšom kontakte než pri klasickom maloobchode, máme rýchlejšiu spätnú väzbu aj na produktové novinky“, vysvetľuje generálny riaditeľ Ryba Žilina, Michal Britvík.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Dnešné TreskaBary vyzerajú oveľa modernejšie a prívetivejšie ako klasické lahôdky pred tridsiatimi rokmi. Lahôdkové šaláty sú citlivé na teplotné výkyvy. Nie každý má možnosť si dať svoju obľúbenú Tresku v práci do chladničky. Tak je tu pre všetkých fanúšikov možnosť zájsť do TreskaBaru. Ako svorne tvrdia prevádzkovatelia, zákazníci si radi dajú Tresku Exklusiv alebo šaláty priamo na prevádzke, vyhráva totiž kombinácia s čerstvým bielym rožkom. Ale ak prídu na obed alebo po práci, radi si ju zoberú aj domov. Niektorí si však prídu svoje obľúbené výrobky len nakúpiť. V TreskaBaroch nie sú žiadnou výnimkou ani študenti alebo manažéri. Treska je jednoducho láska zo študentských čias. V TreskaBaroch pravidelne prebiehajú súťaže, do ktorých sa môžu zákazníci veľmi často zapojiť a súťažiť o zaujímavé výhry. „Keďže sa jedná o klasickú franšízu, partnerom poskytujeme pomoc pri založení prevádzky, know-how, marketingovú a reklamnú podporu a mnohé ďalšie benefity. Čo sa nám za ostatné roky osvedčilo a vieme, že to funguje, veľmi radi posunieme ďalej“, pokračuje Michal Britvík.

TreskaBary však nie sú len o zabehnutých výrobkoch. Spotrebitelia tu môžu vyskúšať novinky, ktoré Ryba Žilina uvádza na trh. Nebolo to inak ani s vegánskymi produktami, ktoré búrajú mýty o nevábnych a nie príliš chutných potravinách čisto rastlinného pôvodu. Novinky mohli zákazníci ochutnať priamo v TreskaBare a tak bolo prekvapujúce, koľko ortodoxných fanúšikov mäsa ocenilo vegánske šaláty, párky a nárezy. Pochvaľovali si aj majitelia, ktorým sa dobre počúvalo, že nové produkty v ich sortimente sú vnímané pozitívne.

Originálne jedlo, ktoré si môžete v TreskaBaroch vychutnať je aj Treskaburger. Ide o chrumkavú zapečenú žemľu s lahodnou Treskou Exklusiv vo vnútri. Vďaka originálnej technológii je žemľa zvonku príjemne teplá a treska ostáva vo vnútri studená. Podľa chuti si môžete vybrať prílohu – tuniakový či feferónový šalát alebo nepravého lososa.

„Toto leto sa sme s predajom jedinečného TreskaBurgra vybrali aj na letné festivaly. Bežne si ho počas roka môžete vychutnať v TreskaBaroch alebo vo vybraných prevádzkach “, uzatvára tému Michal Britvík.

TreskaBary nájdete v Žiline, Rajci, Poprade, Handlovej a Nitre.

Ryba Žilina

Hlavnou „hviezdou“ kampane je zákazníkmi mimoriadne dobre prijatá Treska Cottage Exklusiv, ktorá kombináciou zloženia a chuti nemá konkurenciu.


Radi skúšate v kuchyni nové recepty? Vyskúšajte túto špecialitu.


Producent najobľúbenejšej tresky na Slovensku prišiel s ďalšou novinkou, ktorou približuje túto tradičnú špecialitu k ešte širšiemu okruhu zákazníkov.


SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Žilina

Komerčné články

  1. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  2. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji
  3. Vitamín Cg: Kľúč k žiarivejšej a zjednotenej pleti
  4. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas?
  5. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle
  6. NESTO ponúka nadštandardné bývanie na hranici mesta a prírody
  7. Kúsok Slovenska na tanieri: domáce potraviny sú stávka na istotu
  8. Nová možnosť investovania s garantovaným rastom až 6 %
  1. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  2. Záver vojny bol pre mnohých Slovákov životnou skúškou
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá
  4. LESY SR otvorili Poľanu: Nová cesta pre ľudí aj prírodu
  5. Tatra banka uvádza nový produkt Digitálna hypotéka
  6. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji
  7. Vitamín Cg: Kľúč k žiarivejšej a zjednotenej pleti
  8. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas?
  1. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 15 101
  2. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry 8 398
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 4 192
  4. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 3 448
  5. Nová možnosť investovania s garantovaným rastom až 6 % 3 143
  6. Majiteľka Boxito: Podnikanie zvláda vďaka multifunkčnému vozidlu 2 703
  7. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 265
  8. Pokoj, výhľady a dobrá kuchyňa? Vyberáme desať hotelov na Ischii 2 122
  1. Ivan Čáni: Starosta Petržalky Ján Hrčka odstupuje.
  2. Tomas Hlavaty: Sankcie proti Rusku označil Fico za "mor". Mor ho!
  3. Viktor Pamula: Čo znamená športová hala v Handlovej pre Slovensko ?
  4. Miroslav Ferkl: Solovjov kód 86 47.
  5. Stano Sládek: Je jedno, na ktorej strane barikády stojíme
  6. Štefan Šturdzík: Bývalý agent KGB a jeho 5 krát zbankrotovaný kamoš narážajú na realitu.
  7. Branislav Hláčik: Nedotknuteľná - Úvod + 1 kapitola
  8. Eva Bachletová: Prvý deň v práci
  1. Matej Galo: Tibor Gašpar, ste hluchý, nemý, slepý alebo čo? 21 742
  2. Michael Achberger: Lepšie ako diéta? O tomto trende hovoria aj lekári aj tréneri! 15 610
  3. Matúš Paculík: Podvodníci na Bazoši majú nový trik, zneužívajú pri tom Alzu 8 953
  4. Ján Chomík: Tyran, ktorý nemá páru 8 692
  5. Vlado Jakubkovič: Ukážte rozstrieľané brucho. 7 389
  6. Radko Mačuha: Štyri otázky pre súťažiaceho poslanca Glücka. 7 178
  7. Tadeáš Ďurica: Igor sa vracia 5 328
  8. Jozef Pivarník: Rovnako veľký, ale násobne chudobnejší: Prečo je rozdiel medzi Slovenskom a Švajčiarskom taký priepastný? 4 711
  1. Radko Mačuha: Cintula chcel Fica zavraždiť, pretože chce Mier.
  2. Tupou Ceruzou: Za čiarou
  3. Věra Tepličková: Keď sa bojíš valašky
  4. Marian Nanias: Richard L. Garwin: Génius, ktorý formoval jadrovú éru a bránil mier.
  5. Radko Mačuha: Štyri otázky pre súťažiaceho poslanca Glücka.
  6. Věra Tepličková: Dnes by sme mali byť ticho
  7. Marcel Rebro: Hanbím sa za to, že som Slovák!
  8. Radko Mačuha: Fico atentát prežil, ale Boris Nemcov nie.
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
  1. Ivan Čáni: Starosta Petržalky Ján Hrčka odstupuje.
  2. Tomas Hlavaty: Sankcie proti Rusku označil Fico za "mor". Mor ho!
  3. Viktor Pamula: Čo znamená športová hala v Handlovej pre Slovensko ?
  4. Miroslav Ferkl: Solovjov kód 86 47.
  5. Stano Sládek: Je jedno, na ktorej strane barikády stojíme
  6. Štefan Šturdzík: Bývalý agent KGB a jeho 5 krát zbankrotovaný kamoš narážajú na realitu.
  7. Branislav Hláčik: Nedotknuteľná - Úvod + 1 kapitola
  8. Eva Bachletová: Prvý deň v práci
  1. Matej Galo: Tibor Gašpar, ste hluchý, nemý, slepý alebo čo? 21 742
  2. Michael Achberger: Lepšie ako diéta? O tomto trende hovoria aj lekári aj tréneri! 15 610
  3. Matúš Paculík: Podvodníci na Bazoši majú nový trik, zneužívajú pri tom Alzu 8 953
  4. Ján Chomík: Tyran, ktorý nemá páru 8 692
  5. Vlado Jakubkovič: Ukážte rozstrieľané brucho. 7 389
  6. Radko Mačuha: Štyri otázky pre súťažiaceho poslanca Glücka. 7 178
  7. Tadeáš Ďurica: Igor sa vracia 5 328
  8. Jozef Pivarník: Rovnako veľký, ale násobne chudobnejší: Prečo je rozdiel medzi Slovenskom a Švajčiarskom taký priepastný? 4 711
  1. Radko Mačuha: Cintula chcel Fica zavraždiť, pretože chce Mier.
  2. Tupou Ceruzou: Za čiarou
  3. Věra Tepličková: Keď sa bojíš valašky
  4. Marian Nanias: Richard L. Garwin: Génius, ktorý formoval jadrovú éru a bránil mier.
  5. Radko Mačuha: Štyri otázky pre súťažiaceho poslanca Glücka.
  6. Věra Tepličková: Dnes by sme mali byť ticho
  7. Marcel Rebro: Hanbím sa za to, že som Slovák!
  8. Radko Mačuha: Fico atentát prežil, ale Boris Nemcov nie.

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu