Degustačná večera v Château Gbeľany – doprajte si gastronomický pôžitok

Ak máte radi zážitkovú gastronómiu, doprajte si čas a 17.augusta prídite na výnimočnú 8-chodovú degustačnú večeru do kaštieľa v Gbeľanoch.

Jedlo vyvážených chutí, ktoré už na prvý pohľad pôsobí ako umenie na tanieri a o svojich kvalitách vás presvedčí už pri prvom súste vám pripravia hneď traja znamenití slovenskí šéfkuchári..

Zbystrite pozornosť, už 17.augusta od 17:00, si budete môcť vychutnať 8 fantastických degustačných chodov, ktoré vám pripravia hosťujúci šéfkuchári Gabo Kocák a Zdenko Kramarčík, ako aj šéfkuchár Château Gbeľany Richard Svrček.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Samotné jedlá ostávajú zahalené rúškom tajomstva a šéfkuchári ich odhalia až na degustačnej večeri. Prezradíme len jeden malý detail – môžete sa tešiť aj na bryndzu v netradičnom prevedení.

K znamenitému jedlu patrí aj dobré víno a na degustačnej večeri preto nebude chýbať kvalitné slovenské víno od MAD wines napárované ku jednotlivým chodom známym slovenským someliérom Tomášom Šajgalom . Okrem vína však niektoré jedlá dotvorí aj obľúbený gin – samotný alebo ako miešaný nápoj – gintonic z unikátnych ginov svetovej kvality – MALFY gin zo slnečného Talianska, ako aj nevšedný Monkey gin - gin z Čierneho lesa z Nemecka, ktorého znamenitú chuť dotvárajú bylinky a brusnice.

Prémiový taliansky gin MALFY v podobe zaujímavých miešaných drinkov si budete môcť vychutnať rámci celého podujatia – na mieste bude mobilný MALFY bar, kde si budete môcť vybrať z ponuky miešaných drinkov.

Váš gastronomický pôžitok z famózneho jedla a pitia ešte umocní dychberúca scenéria nádvoria s výhľadom na historickú budovu. Práve toto miesto je dejiskom doposiaľ všetkých degustačných večerí a preto už len ostáva dúfať, že aj tentokrát sa počasie umúdri a poskytne gurmánom aj túto pridanú hodnotu. (Ak by sa aj objavili nepriaznivé poveternostné podmienky podujatie sa presunie na iný termín alebo zruší, v prípade zrušenia organizátorom bude vrátené 100% ceny vstupenky).

Na tejto letnej degustačnej večeri v kaštieli sa môžete aj na špeciálneho hudobného hosťa – Tomáša Bezdedu.

Na záver už len dodáme, že počas degustačnej večere si pochutnáte na dobrom jedle, strávite večer v príjemnej spoločnosti pri príjemných tónoch hudby, ktorá dotvára celkovú atmosféru tohto krásneho večera. Nenechajte si preto ujsť letnú degustačnú večeru s kuchárskymi esami v kaštieli.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Žilina

Komerčné články

  1. V podzemí sa skrýva poklad nezmenený už 182 rokov
  2. Kondičný tréner: Motivácia na zmenu nestačí
  3. Tieto chyby pri investovaní vám bránia zhodnotiť majetok
  4. Firmu rozbiehal po maturite. Dnes má obrat vyše pol milióna
  5. Takto bude vyzerať nové námestie na začiatku Dúbravky
  6. Konferencia eFleet Day 2025 hlási posledné voľné miesta
  7. Dobrý nápad na podnikanie nestačí. Firmy prezradili, čo funguje
  8. Realitný fond IAD IRF dosiahol historicky najvyššie zhodnotenie
  1. Katarína Brychtová: Každý nový začiatok je dobrý
  2. Šaca - centrum robotickej chirurgie na východe Slovenska
  3. Kondičný tréner: Motivácia na zmenu nestačí
  4. Najlepšia dovolenka s deťmi pri mori: Kam letieť z Košíc?
  5. Na koho myslíš, keď si pripínaš narcis?
  6. Domácnosti pozor, od júla sa mení výpočet poplatkov za elektrinu
  7. Na Marka oharka do jarka
  8. Najlepšie okamihy svojho života zachytené s HONOR 400 Lite
  1. Domácnosti pozor, od júla sa mení výpočet poplatkov za elektrinu 27 968
  2. Firmu rozbiehal po maturite. Dnes má obrat vyše pol milióna 19 594
  3. Inštruktorky sebaobrany: Najväčšia hrozba nie je cudzí muž v tme 8 490
  4. Čo robí Portugalsko jedinečným? Jedenásť typických vecí a zvykov 8 416
  5. Dobrý nápad na podnikanie nestačí. Firmy prezradili, čo funguje 6 829
  6. Tieto chyby pri investovaní vám bránia zhodnotiť majetok 4 326
  7. Kondičný tréner: Motivácia na zmenu nestačí 4 260
  8. Pili sme pivo, ktoré sa nedá ochutnať nikde inde na svete 4 001
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Hlavné správy z SME | MY Žilina - aktuálne správy

Muža mal dobodať kuchynským nožom.

Bodol ho do oblasti chrbta a lopatky.


V okolí kríža bola drotárska cesta.

Na mieste bola drotárska cesta aj osada.


Emília Zázrivcová pri obsluhe stroja na nanuky.

Pozrite si unikátne fotografie zo sedemdesiatych rokov.


Ilustračná foto.

Vybrali sme ideálnu jedenástku 16. kola regionálnych a oblastných súťaží.


Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu