Overené internetové mäsiarstvo zabezpečí mäso domov

Šmak plus, vaše obľúbené mäsiarstvo, prijíma aj online objednávky a tovar vám doručí priamo domov.

Boris Halaj, majiteľ mäsiarstva Šmak plus.
Boris Halaj, majiteľ mäsiarstva Šmak plus.

Šmak plus so svojimi dvoma kamennými predajňami na Národnej ulici a Hviezdoslavovej ulici v Žiline, si už dávno získalo mäsových gurmánov širokým výberom kvalitného mäsa aj svojimi domácimi špecialitkami ako sú napríklad domáce oškvarky, huspenina, klobásky či domáce šunky vyrábané bez používania „éčiek“. Aj v tomto období má svoje prevádzky otvorené a pri dodržiavaní všetkých prísnych hygienických opatrení nesklame ani tentokrát predveľkonočný dopyt. O novinkách a aktuálnej ponuke pravidelne informuje svojich odberateľov aj prostredníctvom facebooku facebook.com/masiarstvo.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

I keď „raz naživo vidieť je lepšie ako 100krát počuť“, v tomto krízovom čase nie každý môže prísť osobne nakupovať a preto mnohí využívajú možnosť nákupu online a nechajú si tovar doviesť priamo domov.

Šmak plus už 8 rokov prevádzkuje aj internetové mäsiarstvo masodomov.sk.Tento online portál zastrešuje sieť regionálnych mäsiarstiev už vo viac než tridsiatich okresoch Slovenska. Preto zaručuje dodanie vždy čerstvých výrobkov od regionálnych producentov. A hoci v týchto dňoch majú online objednávok naozaj neúrekom, zapojili všetky sily a stíhajú ich vybavovať načas. Objednaný tovar doručia priamo k vám domov. Nie je to žiadna novinka, masodomov.sk je časom overené a spoľahlivé. Online nakúpite rovnako dobre, kvalitne ako v kamennej prevádzke, a aj pohodlne. Vašu objednávku vybavia, hygienicky zabalia v prevádzke a pošlú za vami domov.

Je čas to vyskúšať.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Žilina

Komerčné články

  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  4. Kam smerujú peniaze bohatých?
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  8. Vitamín Cg: Kľúč k žiarivejšej a zjednotenej pleti
  1. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  6. Kam smerujú peniaze bohatých?
  7. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 6 996
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 6 868
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 121
  4. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 5 637
  5. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 234
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 2 831
  7. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 624
  8. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 442
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu