Žilinská treska pod svahom vo Veľkej Rači

Legendárna žilinská špecialita padne dobre hocikedy. Určite aj počas prestávky na lyžovačke s priateľmi či rodinou. Ak sa chystáte tento víkend do Veľkej Rače, nezabudnite sa zastaviť na tresku v rožku. Pojazdný TreskaBar od Ryba Žilina zavíta do lyžiarskeho strediska Snowparadise.

Najväčší výrobca tresky, Ryba Žilina, vysiela tento víkend - 15. a 16. februára – na cesty opäť svoj štvorkolesový TreskaBar. Namierené má do jedného z najväčších lyžiarskych stredísk v žilinskom kraji – Snowparadise Veľká Rača. Dodávka, ktorú hneď spoznáte podľa farieb žilinského výrobcu, je vybavená chladiacimi boxami, ktoré sú naložené čerstvou treskou. Najchutnejšiu Tresku Exklusiv si k nej budete môcť prísť zobrať úplne prakticky – rovno na lyžiach a do ruky, nadávkovanú priamo do rožka. A ak sa budete potrebovať zasýtiť a zároveň zahriať, určite padne dobre aj skvelá, jemne pikantná rybacia polievka zo sumčeka a tilapie.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

TreskaBar nájdete zaparkovaný vedľa stanice lanovky Dedovka. Otvorený bude v týchto hodinách:

- v sobotu 15.2. od 8:30 do 16:00 hod. ako aj počas večerného lyžovania od 17:30 do 20:30 hod.

- v nedeľu 16.2. od 8:30 do 16:00 hod.

Okrem výdatnej lyžovačky vás počas tohto víkendu vo Veľkej Rači čaká aj zábavný program, ktorý si môžete užiť s deťmi či vašimi polovičkami. Pripravený je Detský rozprávkový slalom a tiež Valentínske verejné preteky. Malí a veľkí súťažiaci sa môžu tešiť aj na chutné výhry v podobe balíčkov špecialít od Ryba Žilina.

Ryba Žilina

Hlavnou „hviezdou“ kampane je zákazníkmi mimoriadne dobre prijatá Treska Cottage Exklusiv, ktorá kombináciou zloženia a chuti nemá konkurenciu.


Radi skúšate v kuchyni nové recepty? Vyskúšajte túto špecialitu.


Producent najobľúbenejšej tresky na Slovensku prišiel s ďalšou novinkou, ktorou približuje túto tradičnú špecialitu k ešte širšiemu okruhu zákazníkov.


SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Žilina

Komerčné články

  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  4. Kam smerujú peniaze bohatých?
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  8. Vitamín Cg: Kľúč k žiarivejšej a zjednotenej pleti
  1. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  6. Kam smerujú peniaze bohatých?
  7. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 6 953
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 6 494
  3. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 6 257
  4. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 117
  5. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 233
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 2 807
  7. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 621
  8. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 327
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu