Ryba Žilina posilňuje svoj manažérsky tím

Popredný potravinársky výrobca na Slovensku tento rok nielen výrazne investoval do nových technológií a reorganizácie výroby, ale napreduje aj v personálnom obsadení svojho kľúčového riadiaceho tímu. Top manažment Ryba Žilina sa v novembri rozšíril o nového výkonného riaditeľa výroby a novú riaditeľku pre marketing a predaj.

(Zdroj: RYBA ŽILINA)

Novým výkonným riaditeľom výroby najväčšieho producenta rybích a lahôdkových šalátov na Slovensku sa stal Ing. Ján. Beňadik. Ten zúročí v Žiline svoje bohaté pracovné skúsenosti, získané po viac ako troch desaťročiach pôsobenia v oblasti potravinárskej výroby.

Absolvent Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave prichádza do Ryba Žilina po dlhodobom pôsobení na topmanažérskych pozíciach v mäsospracujúcich spoločnostiach.

„Môj celý pracovný život sa nesie v znamení kvality výroby tradičných slovenských potravín. Tieto skúsenosti chcem pretaviť práve do vízie spoločnosti Ryba Žilina, ktorá ma osobne veľmi oslovila. Jej tresku som aj doteraz vnímal ako legendu potravinárskej výroby na Slovensku a je pre mňa veľkou cťou a profesijnou výzvou stať sa súčasťou tejto spoločnosti,“ hovorí Ján Beňadik, ktorý je zodpovedný za chod všetkých výrobných prevádzok Ryba Žilina – teda okrem žilinského závodu aj prevádzky v Častkovciach pri Novom Meste nad Váhom.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Nová riaditeľka pre obchod a marketing Ing. Vladimíra Eliášová je skúsený profesionál v oblasti medzinárodného obchodu. Ako absolventka Fakulty ekonomiky a manažmentu na SPU v Nitre a následnom pokračovaní štúdia na Wirtschaftsuniversität vo Viedni nastúpila v roku 2004 do spoločnosti Ryba Žilina, kde zotrvala dodnes. V ostatných rokoch tu zastávala vedúcu pozíciu v tíme pre obchodné spolupráce so zahraničnými sieťami.

„S firmou Ryba Žilina ma spája 15 rokov môjho profesijného ale aj veľkej časti osobného života. Som vďačná za príležitosť ďalej rásť v prostredí, ktoré mám rada. A tiež za možnosť podieľať sa ešte výraznejšie na budovaní dobrého mena portfólia značiek, ktoré v sebe nesú veľké dedičstvo a zároveň potenciál pre budúcnosť. Som pripravená byť pre celý tím predaja a marketingu oporou a spoločne pracovať na všetkých úrovniach komunikácie s našimi obchodnými partnermi a samotnými zákazníkmi, ktorým chceme ponúkať to najlepšie,“ uvádza Vladimíra Eliášová.

Ryba Žilina

Hlavnou „hviezdou“ kampane je zákazníkmi mimoriadne dobre prijatá Treska Cottage Exklusiv, ktorá kombináciou zloženia a chuti nemá konkurenciu.


Radi skúšate v kuchyni nové recepty? Vyskúšajte túto špecialitu.


Producent najobľúbenejšej tresky na Slovensku prišiel s ďalšou novinkou, ktorou približuje túto tradičnú špecialitu k ešte širšiemu okruhu zákazníkov.


SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Žilina

Komerčné články

  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  4. Kam smerujú peniaze bohatých?
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  8. Vitamín Cg: Kľúč k žiarivejšej a zjednotenej pleti
  1. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  6. Kam smerujú peniaze bohatých?
  7. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 7 390
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 066
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 126
  4. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 4 640
  5. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 238
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 2 862
  7. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 624
  8. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 624
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu