Kulinársky zážitok vo Ville Nečas zabezpečí skvelá degustačná večera i vínny doprovod

Opäť sa môžete tešiť na jedinečný kulinársky zážitok vo Ville Nečas.

Degustačnú štvorchodovú večeru pripraví Erik Volko so svojím tímom.Degustačnú štvorchodovú večeru pripraví Erik Volko so svojím tímom. (Zdroj: Archív V.N.)

Už v piatok 22. novembra na vás čaká degustačná večera so štvorchodovým menu pripraveným pod vedením šéfkuchára Erika Volka a jeho tímu. O vínny doprovod sa postará externý someliér Fero Vanko a o hudobný sprievod Doris Day Band.

Degustačná večera sa v Event roome Villy Nečas začne o 19:00 hod. Vstupné na štvorchodovú večeru s pohárom beaujolais nouveau stojí 29 € na osobu, vínny doprovod 9,90 € na osobu.

Pstruh s údeným jablkom, jemnučké jahňacie lýtko, lokša na sladko s gaštanmi či cvikla v prevedení, ktorému sa nedá odolať – to je degustačné menu z dielne šéfkuchára Erika Volka a jeho tímu, ktoré sme si pre vás na tento večer pripravili.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Na čo sa tešíte najviac?

Rezervujte si miesta v predstihu, počet miest je limitovaný, aby sme si to všetci užili v pohodlí a príjemnej atmosfére.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Žilina

Komerčné články

  1. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Najkrajšie letné túry, cyklotrasy, jazerá a pamiatky v Rakúsku
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  4. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  5. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 7 603
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 106
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 127
  4. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 4 278
  5. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 242
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 2 879
  7. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 705
  8. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 613
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu