Týždenníky MY pripravili špeciálne vydanie k Veľkej noci

História, zvyky, tradície najdôležitejšieho kresťanského sviatku z pohľadu troch cirkví a vyberateľná Prvá kuchárska kniha, ktorá vyšla v slovenčine v roku 1870, to všetko okrem štandardných informácií prináša najbližšie vydanie týždenníka MY. Vychádza už v pondelok 10. apríla.

Kde sú korene sviatku známeho ako Veľká noc? Poznáte kresťanské a židovské tradície? Prečo je sobota Biela a štvrtok Zelený? Bola skôr oblievačka či šibačka? A ako to všetko spolu súvisí? Všetky tieto informácie nie sú známe každému, a predsa takmer všetci pokladáme Veľkú noc za sviatok. Rozhodli sme sa netradične priložiť namiesto známych receptov na zemiakový šalát či pečené jahňa vložiť exkluzívnu Prvú kuchársku knihu v slovenčine so skutočne originálnymi, často zabudnutými receptami. Môžete si ju vybrať zo stredu novín a odložiť...aj pre budúce generácie.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

SkryťVypnúť reklamu

Ak by ste sa sviatočné dni rozhodli stráviť nie len čítaním MY, rozšírené vydania prináša ďalšiu sériu článkov pre záhradkárov, pre ktorých je práve ten najlepší čas.

Príjemné čítanie želá

Jana Paulovská, šéfredaktorka siete týždenníkov MY

Okrem špeciálnej prílohy nájdete v týždenníku MY Žilinské noviny aj toto:

V najväčšom parku na Bôriku mesto vyrúbalo množstvo stromov. Trávnaté plochy v mnohých prípadoch nahradil betón.

Pohľad do histórie: Parky v meste vznikali pri šľachtických sídlach.

Protesty zabrali. Žiakov z Hollého rozdelia do viacerých škôl.

Odpad z vodného diela umiestnia do centra mesta.

Mestský úrad prejde rekonštrukciou.

Blokády nepriniesli riešenia. Budú pokračovať.

Žilinská Kia je najzodpovednejšia.

Pri Rajci pomáhajú migrujúcim žabám.

SkryťVypnúť reklamu

Svedok doby ľadovej je hlavnou témou výstavy na hrade Strečno.

Divočina na žilinskom zimáku. Proti fanúšikom museli zasiahnuť ťažkoodenci.

Maroš Mikoláš vďačí za šancu v bráne.

Bytča šokujúco vyhrala nad lídrom tabuľky.

Tipovačka pozná ďalšieho víťaza.

+ množstvo ďalších tém, rozhovorov, súťaží, krížoviek. V týždenníku MY Žilinské noviny nájdete aj bohatú inzerciu, údaje z matriky, TV program na celý týždeň, horoskop a množstvo ďalších tém.

Týždenník MY ŽILINSKÉ NOVINY V PREDAJI UŽ V PONDELOK vo vašich stánkoch, obchodoch, u kolportéra v budove Polikliniky FNsP alebo priamo v redakcii.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Žilina

Komerčné články

  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  4. Kam smerujú peniaze bohatých?
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  8. Vitamín Cg: Kľúč k žiarivejšej a zjednotenej pleti
  1. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  6. Kam smerujú peniaze bohatých?
  7. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 7 082
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 012
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 124
  4. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 5 270
  5. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 236
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 2 844
  7. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 624
  8. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 500
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu