Počas výletu v Rajci sa môžete zastaviť v novom Treska bare

Treska bar v Žiline má nového "súrodenca" v Rajci.

Nový Treska bar v Rajci. Nový Treska bar v Rajci. (Zdroj: RYBA ŽILINA)

Obľúbený Treska bar v Žiline, kde dostanete vždy čerstvé špeciality Ryba Žilina priamo z výroby, dostal nového „súrodenca“. Keď budete mať cestu do malebnej Rajeckej doliny, zastavte sa vo vynovenej predajni, ktorá nesie názov podľa prvého žilinského Treska baru.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

„Pôvodný bufet Ryba Žilina v Rajci dostal nový šat a sfarbenie, podobne ako prešli zmenou dizajnu aj obaly našej žilinskej tresky v majonéze. Výsledkom renovácie priestorov je v poradí náš druhý Treska bar, kde si môžete po novom už aj posedieť v príjemnom prostredí a posilniť sa obľúbenými špecialitami z našej výroby,“ uvádza Michal Britvík, generálny riaditeľ Ryba Žilina.

SkryťVypnúť reklamu

Treska bar ponúka široký sortiment výrobkov spoločnosti Ryba Žilina - od najchutnejšej tresky známej aj ako „Treska slovenská“, cez všetky obľúbené rybacie a lahôdkové šaláty až po mrazené výrobky značky Radoma. Nový Treska bar nájdete v Rajci na Námestí SNP v priestoroch Domu služieb. Navštíviť ho môžete počas pracovných dní od 6:00 do 15:30 hod. V sobotu sa sem môžete prísť naraňajkovať do 11:00 hod.

„Rozšírením konceptu Treska baru z nášho žilinského závodu aj do iných lokalít by sme radi otvorili dvere aj ďalším prevádzkovateľom bufetov a predajní s rýchlym občerstvením, ktorí patria medzi stálych odberateľov našich výrobkov. Po vzájomnej dohode im radi poskytneme súčinnosť, výsledkom ktorej môžu byť ďalšie podobné značkové predajne Ryba Žilina. Sme presvedčení, že milovníci rybích špecialít z celého Slovenska ďalšie Treska bary len uvítajú,“ uzatvára Michal Britvík.

SkryťVypnúť reklamu

www.rybazilina.sk

Ryba Žilina

Hlavnou „hviezdou“ kampane je zákazníkmi mimoriadne dobre prijatá Treska Cottage Exklusiv, ktorá kombináciou zloženia a chuti nemá konkurenciu.


Radi skúšate v kuchyni nové recepty? Vyskúšajte túto špecialitu.


Producent najobľúbenejšej tresky na Slovensku prišiel s ďalšou novinkou, ktorou približuje túto tradičnú špecialitu k ešte širšiemu okruhu zákazníkov.


SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Žilina

Komerčné články

  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  4. Kam smerujú peniaze bohatých?
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  8. Vitamín Cg: Kľúč k žiarivejšej a zjednotenej pleti
  1. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  6. Kam smerujú peniaze bohatých?
  7. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 6 953
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 6 494
  3. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 6 257
  4. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 117
  5. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 233
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 2 807
  7. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 621
  8. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 327
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu