Streda, 27. január, 2021 | Meniny má BohušKrížovkyKrížovky
KOMERČNÝ ČLÁNOK

Značka PRETO Ryba Žilina mení logo a dizajn obalu tresky v majonéze

Ryba Žilina, najväčší výrobca tresky v majonéze na Slovensku, mení od začiatku októbra svoje logo. Produkty značky PRETO Ryba Žilina tak budete môcť nájsť na pultoch predajní ľahšie. Spolu s logom prechádzajú zmenou aj samotné obaly výrobkov – počnúc tradičnými produktami tresky v majonéze. Obľúbene špeciality z nášho žilinského závodu si tak vychutnáte v ešte praktickejšom balení s moderným dizajnom.

„Na základe prieskumu, ktorý sme zrealizovali v apríli tohto roku v spolupráci s prieskumnou agentúrou 2Muse, sme zistili, že zákazníci vnímajú grafický prvok zlatej rybky ako korporátny a poznávací prvok značky PRETO Ryba Žilina. Z prieskumu taktiež vyplynulo, že pre našich zákazníkov je pri nákupnom procese a rozoznávaní produktov od konkurencie dôležitým poznávacím prvkom slovo PRETO v našej značke. Práve na základe týchto kritérií sme sa rozhodli zrealizovať redizajn loga našej značky rybích šalátov a výrobkov z rýb a priblížiť sa tak ešte viac k našim zákazníkom,“ hovorí generálny riaditeľ spoločnosti Ryba Žilina Michal Britvík.

Skryť Vypnúť reklamu

Nové logo značky PRETO Ryba Žilina má za úlohu ešte výraznejšie odlíšiť tradičné rybie výrobky z Ryby Žilina od konkurenčných produktov. Na obaloch samotných produktov bude uvádzané väčšinou v zjednodušenom prevedení bez grafického prvku rybky, nakoľko tá je výraznou súčasťou dizajnu viečok a téglikov produktov. Logo na produktoch bude pritom uvádzané v dvoch verziách, v závislosti od daných produktových radov.

Spolu s redizajnom loga pristúpila Ryba Žilina taktiež k zmene dizajnu samotných obalov svojich rybích šalátov a výrobkov. Medzi prvé produkty, ktoré nájdu zákazníci už začiatkom októbra na pultoch predajní v nových téglikoch a s novými viečkami, patrí „vlajkový“ produkt Ryby Žilina – treska v majonéze. „Ako prvé sme do nového obalu obliekli našimi spotrebiteľmi najobľúbenejšie, 140-gramové balenia produktov tresky v majonéze, a to tak štandardný rad ako aj rad Exklusiv. Obal produktu tresky v majonéze sa zásadne mení. Je to náš kľúčový produkt a aj tým ako vyzerá, chceme ukázať, že sa jedná o najlepšiu tresku na trhu,“ dopĺňa Michal Britvík. Spolu s grafickými zmenami na viečkach je výraznou novinkou aj samotný téglik, ktorý má modernejší tvar a dizajn a v spodnej časti je na ňom po prvýkrát použitý hmatateľný embos PRETO RYBA ŽILINA. „Postupne budú v rovnakom dizajne pribúdať aj ďalšie produkty značky PRETO Ryba Žilina,“ uzatvára generálny riaditeľ Ryba Žilina Michal Britvík. Už v najbližších týždňoch bude nasledovať tresku v majonéze v novom obale produkt rybieho šalátu v majonéze v štandardnej a tiež Exklusiv verzií.

Skryť Vypnúť reklamu

Viac informácií o produktoch Ryby Žilina nájdete na www.rybazilina.sk.

Nechajte si posielať prehľad najdôležitejších správ e-mailom

Inzercia - Tlačové správy

  1. Hygge ako životný štýl
  2. Za špičkovým produktom na podporu imunity sú talentovaní Slováci
  3. V centre Bratislavy ako na dedine. Ako sa býva v hlavnom meste?
  4. INEKO: Základná škola v Svätom Jure je najlepšia na Slovensku
  5. Viete, ako správne umyť ovocie? Čistá voda stačiť nemusí
  6. Ochrana prírody na Slovensku má nové ocenenie
  7. Ako spoznať ekologickejšie potraviny? Radí odborník
  8. Pandemická kríza urobila obrovské PR online vzdelávaniu
  9. Absolventi Paneurópskej vysokej školy majú takmer najvyšší plat
  10. Investície s fixným ročným výnosom od 6 do 8,25 %
  1. Garmin predstavuje Lily, svoje najmenšie inteligentné hodinky
  2. Babylon Berlín: Najdrahší nemecký seriál
  3. Potravinové intolerancie bude KRAJ riešiť aj tento rok
  4. Viete, ako správne umyť ovocie? Čistá voda stačiť nemusí
  5. Závod zamestnáva 500 ľudí. Tatravagónka v Trebišove má 50 rokov
  6. Spoločnosť BILLA v novom e-booku radí, ako sa stravovovať zdravo
  7. Počas koronakrízy vzrástli obavy z dopadov práceneschopnosti
  8. Za špičkovým produktom na podporu imunity sú talentovaní Slováci
  9. Ochrana prírody na Slovensku má nové ocenenie
  10. Ako spoznať ekologickejšie potraviny? Radí odborník
  1. V centre Bratislavy ako na dedine. Ako sa býva v hlavnom meste? 20 455
  2. Mozog Penty na kolenách: Aký je Hačšákov príbeh v Pente? 19 041
  3. Zanzibar: Čo treba vidieť v africkom raji 18 364
  4. Viete, ako správne umyť ovocie? Čistá voda stačiť nemusí 11 410
  5. Sedem najznámejších pyramíd v Mexiku 8 260
  6. SME.sk zaznamenalo rekordný nárast záujmu čitateľov 7 923
  7. 10 vecí, pre ktoré sa oplatí navštíviť Dominikánsku republiku 7 554
  8. Produkujeme viac odpadu, kompostujeme len tretinu 7 364
  9. Ohlúpli sme počas Covid roka? 7 195
  10. Ekologická móda? Slovenská firma dokazuje, že to ide 7 064
Skryť Vypnúť reklamu
Skryť Vypnúť reklamu

Téma: Ryba Žilina

Prečítajte si aj ďalšie články k téme

Hlavné správy z SME | MY Žilina - aktuálne správy

Mobilné odberové miesto sa nachádza za pavilónom gynekológie a pôrodníctva.

3 h
Zariadenie pre seniorov Úsmev v Žiline.

V zariadení naďalej platia prísne preventívne opatrenia.

5 h

Stredná odborná škola strojnícka na Športovej ulici v Kysuckom Novom Meste už dlhodobo patrí medzi najkvalitnejšie a najprogresívnejšie školy svojho druhu v Žilinskom kraji so zameraním na strojárstvo, elektrotechniku, ekonomiku a poľnohospodárstvo.

7 h

Študentka obstála vo veľkej konkurencii vedcov v kategórii Elektrotechnika, priemyselné technológie.

7 h

Najčítanejšie články MyRegiony.sk

Zvolen patrí medzi lepšie okresy.

23 h

Po páchateľoch polícia intenzívne pátra.

26. jan

Výhrady zástupcov dolných Kysúc boli oprávnené.

23 h

Naše obce a mestá sa testovania zhostili na jednotku, hoci na prípravu mali len pár dní.

26. jan

Už ste čítali?