Romantická svadba v hoteli Vila Nečas**** so všetkým pod jednou strechou

Historická budova hotela z 18. storočia, kaplnka Panny Márie a oceňovaná reštaurácia, ktorá patrí k tomu najlepšiemu, čo na Slovensku máme!

Hotel Vila Nečas v Žiline. Hotel Vila Nečas v Žiline. (Zdroj: VILA NEČAS)

Hotel  Villa Nečas ponúka výnimočné priestory pre svadbu pod "jednou strechou". Umožňuje cirkevný obrad v kaplnke, ktorá je priamo v areáli. Ubytovanie, ale aj svadobné fotografovanie v exkluzívnych priestoroch, majú veľký úspech spolu so svadobným obradom v romantickom svadobnom altánku, ktorý sa nachádza priamo pred terasou reštaurácie v upravenom zelenom parku. Reštaurácia prepojila zachované dobové priestory s moderným interiérom a umožňuje tak v príjemnom prostredí vychutnať si kulinárske špeciality a dobré vína.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

SkryťVypnúť reklamu

Slávnostnú svadobnú tabuľu pripravia v štvorhviezdičkovom Hoteli Vila Nečas v rôznych farbách prestierania a kvetinovej výzdoby. Členovia tímu servisu a kuchárov ponúknu okrem servírovaného menu aj bufetové menu, barbeque, doplnené o kvalitný nápojový lístok a vinnú kartu. Oceňovaná kuchyňa reštaurácie Villa Nečas je medzinárodná. Z posledného obdobia je držiteľom ocenenia pre Najlepšiu reštaurácia v Žilinskom kraji 2014, zlatej medaily "LIVE COOKING" DANUBIUS GASTRO 2013 a strieborná medaily "POÉZIA V KUCHYNI" DANUBIUS GASTRO 2013.

Šéfkuchár Roman Pekný láka na svoju filozofiu moderných postupov s použitím sezónnych surovín. Kvalitné jedlo si môžete vychutnať v reštaurácii Villa Nečas na základe rezervácie  a výberu z jedálneho lístka. V reštaurácii sa podáva i obedové menu obľúbenou bufetovou formou každý pracovný deň v čase od jedenástej do štrnástej hodiny. Široký výber zeleninových šalátov, polievok, pečiva, kávy je doplnený  rôznymi druhmi hlavného jedla, ktoré servíruje kuchár na základe výberu hosťa, navyše si môžete kombinovať jedlo rôznymi prílohami. Samozrejmosťou je aj každodenná ponuka jedál vhodných pri bezlepkovej diéte.

SkryťVypnúť reklamu

Súčasťou hotelového zariadenia je vinotéka a salónik Music. Svojou rozlohou, dispozičným usporiadaním  a technickým vybavením sú tieto priestory vhodné na organizovanie školení, seminárov, prezentácií a podobne. Sú ideálne  na usporiadanie i malej svadby, oslavy jubilea alebo inej rodinnej udalosti. Vo vinotéke sa konajú bežne ochutnávky vín v spolupráci s dodávateľmi a výrobcami vína.

Štvorhviezdičkový Hotel Villa Nečas je členom Asociácie historických hotelov Slovenska. Garanciou a zárukou kvality a výnimočnosti je členstvo tejto asociácie v celoeurópskej asociácii historických hotelov, ktorá združuje viac ako 600 výnimočných hotelov v dvadsiatich krajinách Európy. Do areálu sa vstupuje cez veľké parkovisko, kde dominuje baroková kaplnka sv. Jána Nepomuckého a od roku 1991 kaplnka Sedembolestnej Panny Márie.

SkryťVypnúť reklamu

Najčítanejšie na My Žilina

Komerčné články

  1. Nová hala v Istropolise zaplní chýbajúce miesto na mape kultúry
  2. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  3. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  4. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  5. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad
  1. Najkrajšie letné túry, cyklotrasy, jazerá a pamiatky v Rakúsku
  2. Starý? Tučný? Exot? Pod červenou strechou sa nálepky nedávajú
  3. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie
  4. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum
  5. Crème de la Crème štartuje už čoskoro
  6. Prémiové bankovníctvo je dnes o osobnom prístupe a inováciách
  7. Kam smerujú peniaze bohatých?
  8. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je
  1. „Dracula“ z Banskej Bystrice. K športu sa dostal z recesie 7 610
  2. Krmivá pre psov inak: naozaj záleží na tom, čo pes je 7 111
  3. V Japonsku vlaky meškajú len vo filmoch. Aj jedlo má pravidlá 6 127
  4. Viete správne založiť oheň? Podľa kachliara to robíte zle 4 256
  5. Zachránili posledný ostrov pre čajky na Dunaji 4 242
  6. Upokoj svoju poškodenú pleť: Takto jej vrátiš prirodzený vzhľad 2 885
  7. V Košiciach vzniká nové digitálne epicentrum 2 711
  8. Čerstvé hlavičky sú v plnom prúde, komu dáte svoj hlas? 2 602
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

Už ste čítali?

SkryťZatvoriť reklamu