Suroviny:
- kuracie prsia
- sladké zemiaky bataty
- cvikla
- cuketa
- 1 strúčik cesnaku
- cibuľa
- šmakoun
- soľ
- červená paprika
- čierne mleté korenie
- kokosový olej
Postup:
Kuracie prsia nakrájame na malé kúsky, sladké zemiaky bataty, cuketu a šmakoun (je to diétny výrobok vyrobený priamo z vaječných bielok) nakrájame na malé kocky, cibuľu a cesnak nakrájame najemno. Na alobal vložíme bataty, na ktoré pridáme cibuľu, kuracie prsia, cuketu, uvarenú cviklu (malé kocky) a cesnak. Zmes pokvapkáme kokosovým olejom a ochutíme mletým čiernym korením, soľou i červenou paprikou. Trochu to vidličkou premiešame a potom zabalíme do alobalu. Takto zabalenú zmes v alobale vložíme na plech, na ktorý sme predtým naliali trochu kokosového oleja a ten rozotreli štetcom po celej ploche. Pečieme v rúre 35 až 40 minúť pri teplote 180 stupňov.
Dobrú chuť!